Det finns olika sätt att genomföra en renoveringar och då om det är aktuellt med en badrumsrenovering. Antingen kan man endast anlita en VVS-montör för installation av toalett, handfat och allt som har med VVS att göra. Sedan, om man är duktig på att kakla, kan man göra det själv, eller måla med våtrumsfärg, eller till och med tapetsera med våtrumstapeter. Sedan kan man lägga golvet själv. Då kan man spara in på arbetskostnaderna och lägga mer resurser på materialet.

Man kan även planera arbetet själv, men lägga ut det på hantverkare som gör de olika moment som de klarar av. Då bör man själv lägga ett schema där man planerar för när de olika hantverkarna ska komma och "göra sin grej". Då bör man alltid anlita hantverkare som är pålitliga och som kommer när man ringer dem.

Ett tredje sätt att se till att badrumsrenoveringen blir gjord är att anlita en totalentreprenad, när en VVS-firma har alla de olika hantverkare som krävs för arbetet. Då tar firman hand om allt; planeringen, hantverkarna och du som kund, behöver bara betala. De informerar dig om sådant som du behöver veta. I övrigt innebär det inga engagemang att lägga sig i arbetet.

Anlita VVS-firma i Sollentuna

Behöver du genomföra en badrumsrenoveringe i Sollentuna? Om du önskar dig en firma som tar hand om allt när det kommer till badrumsrenovering, kan du börja med att googla "badrumsrenovering Sollentuna", för att få några kontaktuppgifter till VVS-firmor. Då är det bara att ta kontakt och fråga efter referenser och offert på en heltäckande badrumsrenovering. Man kan även läsa om vad deras tidigare kunder tycker om firman och då läsa om dem på någon omdömessajt som till exempel reco.se eller yelp.se. Är man ändå osäker, kan man försöka hitta så mycket information om företaget på allabolag.se. Då får man lite uppfattning om de har en stabil ekonomi, eller inte.

Bra kontrollera firman innan man anlitar dem

Känner man sig ändå osäker på hur bra och pålitliga de kan vara kan man även be att få ut information om dem från Skatteverket och Kronofogden. Då får man veta om firman är skuldsatt eller snart riskerar att gå i konkurs. Det har ju hänt att man har anlitat en hantverkare som verkar bra, men som plötsligt har gått i konkurs. Då får man leta efter en ny hantverkare och börja om från början, vilket sinkar hela arbetet. Här kan du läsa mer om en VVS-firma som utför badrumsrenoveringar i Sollentuna.

16 Apr 2019