Har man en konstnärlig ådra så varför inte dekorera huset med egna alster. Vill man ha hjälp med själva jobbet kan man hyra in ett duktigt hantverksföretag.

Sebastian hade inte ångrat att han valt juristlinjen. Men då och då lät han sin konstnärliga ådra få plats. Inte så att han målade eller gjorde något annat hantverk. Hans styrka låg i att designa saker. Något man kunde se på huset. Där fanns spår överallt efter hans blomstrande kreativitet.

En balkong hade skapats i smide efter egen design, och grinden likaså. Nu hade det varit stilla på den fronten ett tag. Ända tills han för en vecka sedan hittat ett företag som skapade möbler efter kundens design. Han trodde att han missförstått, men det visade sig att han hade rätt.

Spännande hantverksföretag

Efter att ha letat en stund hittade han sitt skissblock. Han hittade sidan han letade efter och betraktade de stilrena men ändå vackra utemöblerna. Var det kanske dags att göra verklighet av dem? Hans egna trädgårdsserie. Han beslöt sig för att ta reda på hur det hela fungerade innan han bestämde sig.

Det fanns ett kontaktformulär på hemsidan men istället för att använda det ringde han hantverksföretaget. Förklarade sin idé och kunde höra personen på andra sidan dras med i hans entusiasm. Det slutade med att de bokade in ett möte. Men innan dess skulle han skicka ritningarna så att de visste vad det pratade om när det var dags. Det var länge sedan han känt sig så levande och så redo att prova något nytt. Kontakta ett hantverksföretag här: www.allsvets.se

25 Jun 2022