Har det börjat komma en unken doft från vasken? Då kan det vara rören som behöver ses över i Göteborg. Förnya dina gamla rör med en relining som stärker dem.

Man tänker inte alltid på det man inte ser, som alla rör som finns bakom väggarna. Även om man inte ser dem, så innebär det inte att man kan helt glömma bort dem. De har trots allt en viktig funktion att fylla. Utan dem har man inget komplett hem. Har man rör som är dåliga så kan det bli både dryga och kostsamma problem. Därför är det alltid bäst att ta itu med det i tid.

Många drar sig för att ta tag i de gamla rören. Eftersom dessa ofta sitter bakom väggar eller under golvet, kan det behöva rivas för att komma åt dem. Men idag lever vi i en tid där vi har helt otroliga tekniker, en av dessa kallas relining. Då behöver det varken bli för komplicerat eller för kostsamt för att se över de gamla rören.

Hur görs relining?

Det första man behöver göra är att hitta ett företag som utför relining. Dessa kan du hitta i Göteborg, men även i andra städer. Med hjälp av en kamera kan de gå in i de gamla rören för att inspektera dem. Därefter rengör man rören helt för att sedan skapa en ny insida.

De trycker in en polyesterplast på rörens insida. Det både stärker och skyddar de gamla rören. De blir alltså som nya på insidan. Läs mer om relining på www.relininggöteborg.se.

23 Feb 2023