Det finns bara en yrkesgrupp i Norrtälje som kan fixa problem med rör. Det är rörmokare. De kan allt inom VVS och löser både stoppet och installationer.

Tilda hade äntligen flyttat hemifrån. Hon älskade allt med det, den totala friheten hon hade. Om det fanns en negativ sak, så var det att rensa avlopp. Trots att det var Tildas egna hårstrån som låg där, så fanns det inget värre. När problem uppstod, så hade hon verkligen ingen aning om vad hon skulle göra.

När det blev stopp i avloppet ringde hon sina föräldrar i panik. Hon hade redan testat allt, men det hade bara blivit värre. Föräldrarna lugnade ner Tilda, men sa till henne att hon måste ringa en rörmokare. En sådan har full koll på rören och kunde lösa även de värsta stoppen, så ingen panik, det löser sig med rätt hjälp.

Rörmokare gör flera saker

Tilda tog kontakt med en rörmokare i Norrtälje. Precis som föräldrarna sa, så hade de en lösning på problemet. Med hjälp av kameror kunde de se stoppet, för att sedan skjuta iväg det med hett högtrycksvatten. De såg till att stoppet i vasken var ett minne blott. Vilken lättnad.

Rörmokare kan göra betydligt mer än bara lösa stopp. De kan även hjälpa till att installera VVS-rör eller installera en värmepump. De är alltså dem du ska kontakta vid problem som har med VVS att göra. Nu blev Tilda en kunskap rikare och nästa gång skulle hon ta hjälp direkt.

7 Feb 2023